Υλικά Επιγραφών LED, ΝΕΟΝ, Σταυροί Φαρμακείων - Hellas LED


+30.6999.546.369

 

Υλικά Επιγραφών LED,

Υλικά Επιγραφών Nέον,

 Σταυροί Φαρμακείων

Ότι ψάχνεις εδώ θα το βρεις, στις καλύτερες τιμές!

Υλικά Επιγραφών LED, ΝΕΟΝ, Σταυροί Φαρμακείων - Hellas LED


ΕλληνικάEnglish (United Kingdom)Bulgarian (Български)+30.2310.546.369

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υλικά Επιγραφών NEON

NEONΥλικά ΝΕΟΝ

  Το Νέον (Ελληνική λέξη που σημαίνει "νέα") ανακαλύφθηκε το 1898 από τους βρετανούς χημικούς Sir William Ramsay (1852-1916) και Morris W. Travers (1872-1961) στο Λονδίνο. Τα αέρια που εξατμίζονται μετά την ψύξη του αέρα, εκτός από άζωτο, οξυγόνο και αργό, είναι κρυπτόν, ξένον και νέον. Το χαρακτηριστικό, λαμπερό κόκκινο χρώμα που εκπέμπεται από το αέριο νέον όταν διεγείρεται ηλεκτρικά σημειώθηκε αμέσως από τον Ramsay.

 Μετά το 1902, η εταιρεία του George Claude, η Air Liquide, ξεκίνησε την βιομηχανική παραγωγή ποσοτήτων νέον ως υποπροϊόν της υγροποίησης του αέρα, και το Δεκέμβριο 1910 ο Claude έδειξε σύγχρονο φωτισμό νέον που βασιζόταν σε ένα σφραγισμένο σωλήνα νέον. Το 1912, οι συνεργάτες του Claude άρχισαν να πωλούν σωλήνες εκκένωσης νέον όπως διαφημιστικές πινακίδες, που εισήχθησαν στις ΗΠΑ το 1923, όταν δύο μεγάλες πινακίδες νέον αγοράστηκαν από Λος Άντζελες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Packard. Η λάμψη και το κόκκινο χρώμα κάνουν την διαφήμιση νέον εντελώς διαφορετική από τον ανταγωνισμό. Από τότε μέχρι και σήμερα ο φωτισμός Νέον έχει αλλάξει μορφές και έχει πολλές εφαρμογές κυρίως στην σήμανση.

Εφαρμογές ΝέονΥλικά ΝΕΟΝ

 Το Νέον χρησιμοποιείται συχνότερα στην επιγραφη και παράγει ένα φωτεινό κόκκινο-πορτοκαλί φως. Αν και εξακολουθεί να αναφέρεται ως «νέον», όλα τα άλλα χρώματα δημιουργούνται με τα άλλα ευγενή αέρια, ή από τα διάφορα χρώματα των λαμπτήρων φθορισμού. Το Νέον χρησιμοποιείται σε σωλήνες κενού, υψηλής τάσης δείκτες, αλεξικέραυνα, καθοδικούς σωλήνες τηλεόρασης, και λέιζερ ηλίου-νέον. Υγροποιημένο νέον χρησιμοποιείται εμπορικά ως ψυκτικό μέσο σε κρυογονικές εφαρμογές που δεν απαιτούν τη χαμηλότερη θερμοκρασία εφικτή με πιο ακραίες ψύξης υγρού ηλίου.

Επιγραφές με ΝΕΟΝΥλικά ΝΕΟΝ

 Οι χρωματισμοί των σωλήνων Νέον και λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων σε σχέση με τον απλό φωτισμό, όπως αυτών της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, τη βελτίωση της ανθεκτικότητας τους, το μικρότερο μέγεθος τους, και την ταχύτερη εναλλαγή χρωματισμών, χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών σήμανσης γενικά. Ειδικότερα συναντάμε Νέον στην κατασκευή οθονών κειμένου, μεγάλων και μικρών επιγραφών καθώς και σταυρών φαρμακείων. Όλες αυτές οι κατασκευές αποτελούνται γενικά από το σκάφος, τους σωλήνες Νέον και τους απραίτητους μετασχηματιστές Νέον. H Hellas LED είναι μια εταιρία που κινείται στον χώρο των φωτεινών επιγραφών LED και Neon από το 1966. Συνεργαζόμαστε και παρέχουμε προϊόντα μόνο σε τεχνικούς φωτεινών επιγραφών. Οι συνεργάτες μας είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ποιότητα και την μεγάλη γκάμα των υλικών LED που διαθέτουμε πάνω στον επαγγελματικό φωτισμό και σήμανση.

Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων BLF Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων Brolo-Siet Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων EGL Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων GLOSTERTUBE Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων Ne+ Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων Ricci